Pentru şoferii profesionişti – Logitech Driving Force GT

20.02.2008
Pentru şoferii profesionişti - Logitech Driving Force GT

Anul trecut, Logitech prezenta primul volan de gaming cu schimbator de viteze care simula prezenţa unei cutii în “H”. L-am testat la vremea aceea şi recunosc că m-a impresionat prin ce putea face. Nefiind însă şofer m-a şi depăşit cu mult prin modul sofisticat de manevrare. Acum înţelegi de ce sunt curios să testez şi noul volan Driving Force GT creat tot de elveţieni.

Logitech Driving Force GT

Se laudă cu alte caracteristici “bombă”. Este primul din lume cu reglaj al forţei de frânare pe faţă/spate, control al tracţiunii şi setări de amortizare. Volanul se învârte 900 de grade ca să iei curbele cu precizie, are un diametru de 11 inci, iar în mijlocul său vei vedea un buton iluminat pe post de claxon şi pe care stă scris brandul GT. Asta pentru că jocul este creat pentru a funcţiona perfect cu jocurile Gran Turismo 3 şi 4 instalate pe consola PlayStation 2 şi cu Gran Turismo 5 Prologue care va fi disponibil pe 28 martie pentru consola PlayStation 3.

Spre deosebire de modelul lansat anul trecut, Driving Force GT are schimbător secvenţial, iar în cutie vei găsi bineînţeles şi pedalierul pentru acceleraţie şi frână. Volanul va ajunge şI în Europa în luna mai, la un preţ de 150 de euro.

Pedale Logitech

Urmărește Go4IT.ro pe Google News