Review – The Elder Scrolls Online

18.04.2014
Review - The Elder Scrolls Online

Binecuvântată cu o comunitate de fani bine definită, franciza The Elder Scrolls mută acţiunea online, cu un joc bazat pe modelul cam şubrezit al abonamentului lunar.

După ce ţi-au curăţat portofelul în viaţa reală, producătorii Bethesda te aruncă direct în temniţă şi te curăţă şi de suflet. Astfel, The Elder Scrolls Online porneşte aventura alături de nişte personaje bine cunoscute de fanii universului TES, care te ajută scapi din închisoarea daedrică, să te întorci în Tamriel în rolul de vestige şi să-l confrunţi pe Molag bal în legătură cu „împrumutul” sufletului tău şi a dobândei datorate pentru folosirea acestuia.

Însă iluzia că tu eşti Alesul este distrusă de mişunarea altor zeci de jucători Aleşi în jurul tău. De aici urmează peste o sută de ore de joc pline de questuri până dai cu capul de nivelul maxim al personajelor ce poate fi obţinut, setat la ora actuală la 50. De la nivelul 10 se deschide calea către PvP şi cam la fiecare cinci niveluri băgate sub centură vei primi misiuni care dezvăluie mai multe despre adevăratul tău rol în lumea lui Tamriel.

TESO nu se abate de la reţeta clasică a majorităţii MMO-urilor în care îţi flutură un morcov mare şi gras în faţa ochilor virtuali, motivându-te să escaladezi panta care duce spre level cap.

Citeşte mai departe The Elder Scrolls Online Review: cel mai scump joc PC al momentului, pe Go4games.ro.

The Elder Scrolls Online

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult