Sony mă ascultă, poate îmi va dărui GPS pe PSP

08.08.2007
Sony mă ascultă, poate îmi va dărui GPS pe PSP

Ieri discutam cu un amic pe tema gadget-ului care să le facă pe toate: GPS, muzică, jocuri etc. Totul a pornit de la un ASUS P526, pe care îl testez zilele acestea şi despre care voi face un articol detaliat săptămâna viitoare, şi de la al lui ASUS P535. Ambele îşi fac bine treaba, dar parcă aş vrea altceva (e doar o părere personală). I-am spus amicului că aş fi încântat de un PlayStation Portable (PSP) cu GPS.

Am aflat că în debaraua respectivului se ascundea un inginer Sony, altfel cum puteam citi astăzi despre gadgetul la care visam ieri. Într-adevăr, John Koller, director de marketing al Sony în Statele Unite, a discutat despre viitorul consolei lor portabile. Este foarte posibil ca PSP-ul să primească în curând funcţii GPS şi cameră foto, poate chiar anul acesta în perioada sărbătorilor.

În plus va primi şi facilităţi de a lucra în reţea cu jocurile multiplayer. Se zvoneşte şi despre ceva funcţii RSS. MTV News au fost cei care au stors de la John Koller aceste informaţii, dar nu au reuşit să afle dacă PSP va primi şi tuner TV. Cerem oare prea multe de la Sony? Acumulatorul să nu îl schimbe, căci ştim cu siguranţă că actualul model nu se autoincendiază.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News