Va face Nintendo Wii pasul spre HD?

06.08.2007
Va face Nintendo Wii pasul spre HD?

Nintendo Wii, ce-a mai de succes consolă a acestor vremuri, dispune totuşi de o grafică mediocră. În comparaţie cu principalii concurenţi, Xbox 360 sau PlayStation 3, Wii-ul se află mult în urmă din punct de vedere al calităţii grafice a imaginilor şi jocurilor  ce îi sunt destinate.

De aceea, nu mulţi s-au întrebat când se va hotărâ Nintedo să schimbe ceva? Analiştii din industria consolelor anticipează că Nintedo Wii va face pasul spre HD în următorii 2-3 ani. În condiţiile în care preţurile unităţilor optice HD şi ale procesoarelor destul de puternice pentru a reda material HD vor scădea, Nintendo va opta probabil pentru lansarea unei console Wii HD. Mai ales că până atunci, avantajele micii console japoneze în ceea ce primeşte gameplay-ul se vor diminua semnificativ în faţa superioarelor tehnologic produse concurente.

Nintendo Wii HD

O consolă care să îmbine calitatea grafică a lui PlayStation 3 cu gameplay-ul genial şi preţul atractiv al lui Wii va rupe cu siguranţă gura târgului, atât timp cât va avea şi suport din partea producătorilor de jocuri video. Şi o astfel de consolă ar putea fi Wii HD, începând cu 2009

Urmărește Go4IT.ro pe Google News