World of WarCraft: Legion a fost anunţat la Gamescom 2015

07.08.2015

Blizzard a dezvăluit la Gamescom 2015 cel mai recent expansion pentru celebrul MMORPG World of WarCraft. Acesta se numeşte Legion şi va venit cu o serie de schimbări şi elemente noi care cu siguranţă îi va bucura pe fanii vechi ai jocului. Este vorba despre un continent nou de explorat, o nouă creştere a limitei de nivel a personajelor, noi mecanici de joc, noi tipuri de echipament, o clasă nouă pentru personaje şi multe altele.

World of WarCraft Legion vine la scurt timp după Warlords of Draenor, însă promite să adreseze toate neajunsurile expansion-ului de anul trecut. Blizzard a introdus o nouă clasă de jucător numită Demon Hunter, care este disponibilă pentru toate rasele din joc. Cei care aleg să creeze noi personaje bazate pe această clasă vor putea să se transofrme în demoni, având astfel acces la noi abilităţi şi la putere ridicată. Aceasta este singura clasă care poate sări de două ori şi care dispune de aripi pentru a plana de la mare înălţime. Cei care cumpără Legion dar nu doresc să înceapă jocul de la zero cu un personaj nou, vor putea să creeze unul nou direct de la nivelul 100.

Nivelul 100 este minim pentru noile personaje din Legion deoarece limita superioară a crescut la 110, deci chiar şi cei mai vechi jucători de World of WarCraft vor trebui să muncească ceva timp pentru a-şi antrena personajele. Acţiunea noului expansion are loc pe un continent complet nou, The Broken Isles, care a fost doar amintit în trecut în cadrul campaniei din WarCraft III. Aici vor exista noi zone numite Order Halls, unde jucători şi personaje secundare care fac parte din aceeaşi clasă de erou se întâlnesc şi se pot antrena, iar un nou sistem „Honor” va oferi jucătorilor noi opţiuni de duel de tip Player vs. Player.

Desigur, noi dungeon-uri şi raid-uri vor fi disponibile, însă Blizzard a promis că acestea vor fi mai multe la număr şi vor oferi mecanici de joc noi, care să asigure rejucabilitate extinsă. Probabil că mulţi jucători se vor înghesui oricum să intre în aceste zone pentru a câştiga echipamentul nou pe care Legion îl va aduce sub forma „Artifact Weapons”. Aceste arme legendare vor evolua odată cu personajele jucătorilor şi vor putea fi personalizate după bunul plac.

Nu a fost anunţată o dată de lansare pentru noul World of WarCraft: Legion, însă Blizzard a promis că va oferi posibilitatea de a juca o variantă beta a expansion-ului înainte de finalul lui 2015. Acest lucru sugearează că varianta finală va debuta probabil abia în 2016.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult