Acer actualizează seria de laptopuri Nitro 5

09.04.2018
Acer actualizează seria de laptopuri Nitro 5

Acer prezintă noi modele de laptopuri din seria Nitro 5, echipate cu procesoare Intel i7 şi Core i7+ din generaţia 8, cu şase nuclee de procesare.

„Acer se bucură să fie printre primele companii care pot oferi noile procesoare Intel Core i7+ pe laptopurile de gaming din seria Nitro 5”, a declarat Jerry Hou, General Manager, Consumer Notebooks, IT Products Business, Acer. „Nitro 5 oferă performanţe excepţionale la preţuri accesibile, depăşind astfel aşteptările jucătorilor amatori, dar şi pe cele ale jucătorilor profesionişti care au nevoie de performanţe ridicate pentru sarcinile zilnice”.

“Noile procesoare Intel Core din generaţia 8 sunt cele mai performante din portofoliul nostru, create pentru a împinge la maximum limitele jocurilor şi a conţinutului grafic. Dispozitivele din seria Nitro 5 echipate cu procesoare Intel Core i7 şi Intel Core i7+ înglobează tehnologii de ultimă generaţie, pentru a oferi performanţe de top, timp de răspuns şi de încărcare ridicat cu ajutorul memoriei Intel Optane şi a capabilităţilor WiFi Gigabit încorporate pe toate aceste laptopuri,” a declarat Chris Walker, Vice President, Client Computing Group şi General Manager, Mobile Client Platforms, Intel. “Noile Acer Nitro 5 încorporează toate aceste tehnologii într-un design fantastic.”

Noile modele Acer Nitro 5 pun accetul pe performanţe premium, fiind echipate cu memorie Intel Optane care îmbunătăţeşte timpul de răspuns şi de încărcare a aplicaţiilor. Laptopurile Nitro 5 sunt echipate cu SSD NVMe PCIe cu capacitate de până la 512GB, placă video NVIDIA GeForce GTX 1050Ti  şi până la 32GB de memorie DDR4. Lista dotărilor este completată cu ecran Full HD de 15.6”, tastatură iluminată, difuzoare cu tehnologie Dolby Audio Premium şi Acer TrueHarmony, respectiv placă de reţea Intel Wireless-AC 9560 2×2 802.11ac. Opţiunile pentru conectivitate acoperă USB Type-C, HDMI 2.0 şi Gigabit Ethernet.

Pachetul software include utilitarul Acer NitroSense, care monitorizează starea CPU/GPU, în timp ce tehnologia CoolBoost ajustează ventilatoarele pentru performanţe optime.

Noile modele Acer Nitro 5 vor fi disponibile din luna mai la preţuri începând cu 799 euro.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult