Acer lansează Nitro 5, o nouă gamă de laptopuri pentru jocuri, motorizate procesoare AMD Ryzen mobile şi acceleratoare Radeon RX560

08.01.2018
Acer lansează Nitro 5, o nouă gamă de laptopuri pentru jocuri, motorizate procesoare AMD Ryzen mobile şi acceleratoare Radeon RX560

Recomandată jucătorilor ocazionali care doresc un bun nivel de performanţă dintr-un portabil cu design atrăgător şi modern, Acer Nitro 5 este un laptop de gaming cu preţ accesibil, livrat cu sistemul de operare Windows 10.

Cu performanţe pentru a rula cu uşurinţă titlurile mainstream, Acer Nitro 5 găzduieşte tehnologii esenţiale pe care jucătorii de ocazie le preţuiesc cel mai mult„, a declarat Jerry Hou, Director General, Consumer Notebooks, IT Products Business, Acer Inc. „Am creat Nitro 5 cunoscând faptul că jucătorii îşi doresc specificaţii puternice pentru a se bucura de experienţe minunate când se află în mişcare. Noul Nitro 5 este conceput pentru a răspunde acestor nevoi şi prezintă un exterior remarcabil pentru unicitate adăugată.”

Acer Nitro 5 este echipat cu grafică AMD Radeon RX560, tastatură iluminată şi ecran de 15.6” cu timp mic de răspuns. Configuraţia poate include SSD de până la 512 GB, până la 32 GB memorie RAM DDR4 şi procesor AMD Ryzen. Performanţele oferite sunt optimizate cu ajutorul aplicaţiei NitroSense de la Acer, care permite monitorizare CPU/GPU şi reglarea vitezei ventilatorului de răcire prin intermediul  funcţiei Acer CoolBoost.

La exterior, portabilele Acer Nitro 5 se prezintă cu o textură elegantă, balama roşie asortată cu designul futurist al tastaturii iluminate.

Utilizatorii pot difuza jocuri live cu Mixer direct din bara de jocuri a Windows 10, apăsând tasta Windows plus G, respectiv folosi webcam-ul frontal pentru sesiuni live video cu prieteni.

Lista dotărilor este completată cu modul Wi-Fi AC dual-stream şi Gigabit Ethernet, port USB-C, ieşire HDMI 2.0 pentru conectarea unui monitor suplimentar, respectiv difuzoare asistate cu tehnologie Dolby Audio Premium şi Acer TrueHarmony.

Laptopurile Acer Nitro 5 vor fi disponibile în Europa cu preţuri începând de la 1099 euro.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult