Acer lansează noul Swift 7

09.01.2018
Acer lansează noul Swift 7

Acer Swift 7 este adresat profesioniştilor care doresc portabilitate şi acces neîntrerupt la internet prin 4G LTE, ajutând la creşterea productivităţii în activităţile de zi cu zi.

Ultraportabil cu o grosime de numai 8,98 cm, Acer Swift 7 (SF714-51T) îmbină un procesor Intel Core i7 şi conectivitate 4G LTE. Dispozitivul vine echipat cu Windows 10 şi promite o durată de viaţă a bateriei pe întreaga.

Suntem extrem de mândri să putem produce cel mai subţire laptop din lume„, a declarat Jerry Kao, Preşedintele IT Products Business al Acer Inc. „Bazându-ne pe descoperirile ingineriei din generaţia anterioară, noul Swift 7 este un produs avansat, cu un şasiu mai subţire, performanţă puternică şi conectivitate permanentă 4G LTE pentru profesioniştii aflaţi în mişcare.”

Pe lângă slotul pentru cartela Nano SIM, Swift 7 dispune de tehnologie eSIM, care permite descărcarea şi activarea profilelor eSIM.

Conectivitatea la reţeaua locală este asigurată de un modul wireless 802.11ac cu 2×2 MIMO.

Configuraţia mai include SSD de 256GB, 8GB memorie RAM, cititor de Amprente, ecran Full HD de 14” protejat sub un scut din sticlă Gorilla Glass, interfaţă touch şi touchpad convenţional, webcam compatibil Windows Hello şi tastatură iluminată.

Acer a anunţat, de asemenea, lansarea laptopului Spin 3 (SP314-51), prevăzut cu balama care permite deschiderea ecranului la 360°, portabilul putând fi utilizat atât în modul laptop, cât şi tabletă, afişaj, sau cort pentru economisirea spaţiului, toate într-un singur dispozitiv.

Portabilul include procesor Intel Core din generaţia a 8-a şi promite o durată de viaţă a bateriei de până la 12 ore. Lista dotărilor este completată cu ecran de 14” Full HD IPS şi două difuzoare frontale cu tehnologie Acer TrueHarmony.

Acer Swift 7 va fi disponibil în Europa din luna aprilie, la preţuri începând de la 1699 euro.

Acer Spin 3 va putea fi achiziţionat începând cu această lună la preţuri pornind de la 649 euro.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult