Lenovo desemnat din nou brandul de laptop-uri numărul 1 în lume

09.05.2018
Lenovo desemnat din nou brandul de laptop-uri numărul 1 în lume

Compania chineză Lenovo, cea care în urmă cu mulţi ani a preluat divizia de computere IBM, a fost desemnată de către Laptop Magazine drept brandul numărul 1 de laptop-uri din lume. Această distincţie a fost acordată în cadrul articolului Brand Report Card din 2018, cele mai apreciate modele produse de companie fiind modelele premium ThinkPad X1 Carbon şi modelul Yoga 920, pe care l-am testat şi noi de curând.

Topul Laptop Magazine este realizat luând în calcul mai mulţi factori printre care scorurile primite în review-uri, procesul de acordare a garanţiei, suportul tehnic, inovaţia tehnologică şi oferirea unei game de produse variate. Aparent portofoliul Lenovo s-a bucurat de cele mai bune scoruri în ultimul an, 54% dintre acestea obţinând 4 sau mai multe stele în review-uri. ThinkPad X1 Carbon a fost singurul laptop de anul trecut cu un scor „perfect” de 5 stele.

Deşi X1 Carbon nu a trecut încă prin redacţia noastră, Lenovo YOGA 920 ne-a surprins din mai multe puncte de vedere şi pare să fie printre puţinele dispozitive 2-in-1 premium cu Windows de pe piaţă. Topul Laptop Magazine este la cea de-a opta ediţie, iar pentru Lenovo este a doua „victorie” consecutivă în cadrul acestuia.

 

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult