Microsoft lansează abonamentul Surface Plus pentru upgrade-uri „gratuite”

01.08.2017
Microsoft lansează abonamentul Surface Plus pentru upgrade-uri „gratuite”

Microsoft a anunţat un nou program numit Surface Plus sub formă de abonament pentru seria de dispozitive Surface. Acesta este disponibil atât pentru persoane fizice, cât şi pentru companii şi asigură accesul la cele mai noi dispozitive din familia Surface, care pot fi schimbate fără niciun cost în plus cu versiuni mai noi la o perioadă fixă de timp. Această iniţiativă nu este tocmai nouă în industrie, Apple şi Samsung pornind în anii trecuţi programe de înlocuire a smartphone-urilor tot sub formă de abonament lunar.

Microsoft a identificat o nişă de utilizatori care sunt dispuşi să facă upgrade la fiecare versiune nouă de dispozitive din gama Surface. Pentru aceştia, compania va oferi posibilitatea de a plăti Surface Plus, program care va porni momentan doar în Statele Unite ale Americii. Acesta va fi încheiat pe o perioadă de 24 de luni, care asigură utilizatorilor un upgrade gratuit la următoarea generaţie a produsului după doar 18 luni, în cazul în care modelul iniţial achiziţionat este în continuare în „condiţii bune”.

Pentru afaceri, compania oferă pachete care includ o plajă de dispozitive variată, inclusiv ecranul inteligent Surface Hub de 55”. Companiile au astfel posibilitatea de a plăti abonamente pe 24 sau 30 de luni, cu posibilitatea de a upgrada echipamentul după 12 luni, respectiv 18 luni. Preţul pentru aceste abonamente este stabilit în funcţie de numărul de dispozitive, deci variază de la caz la caz.

Surface Plus este disponibil începând de astăzi, atât pentru companii, cât şi pentru utilizatorii de rând.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult