MSI GX733, un notebook pentru jucătorii şi melomanii înrăiţi

02.04.2009
MSI GX733, un notebook pentru jucătorii şi melomanii înrăiţi

MSI a lansat un nou laptop de gaming pe platformă AMD ATI: MSI GX733. Sistemul desktop replacement dispune de un ecran de 17 inch cu 1920 x 1200 pixeli rezoluţie şi poate fi configurat cu procesoare din gama AMD Turion X2 Ultra Dual-Core Mobile.

Gamerii care doresc să joace ultimele titluri pe un astfel de calculator “portabil” vor fi în mare parte mulţumiţi de soluţia grafică mainstream aleasă de MSI, anume placa video ATI Radeon Mobility 4670. Memoria RAM în configuraţia standard este de 2 GB, dar ea poate fi extinsă până la 4 GB. Stocarea se face pe un HDD SATA de 160 GB, 250 GB sau 320 GB, iar în ceea ce priveşte unitatea optică poţi opta pentru un DVD Writer sau un Blu-Ray. Sunetul nu a fost deloc dat uitării, GX7333 fiind înzestrat cu un sistem 4.1 (patru difuzoare + un subwoofer).

MSI GX733

MSI GX733 oferă chiar şi un mic suport pentru overclocking, denumit de “specialiştii” de la marketing Exclusive Turbo Drive Engine Technology. Denumirea pompoasă se referă la un buton care apăsat saltă frecvenţa procesorului un pic peste cea cu care vine acesta din fabrică.

De partea cealaltă, cei care doresc să conserve energia, au la dispoziţie modul ECO Engine cu mai multe setări prestabilite în funcţie de dorinţele tale: gaming, movie, presentation, office şi “turbo-battery”.

Construcţia notebook-ului MSI prevede o aerisire eficientă, iar utilizarea aluminiului ca element de bază la fabricarea carcasei nu mai lasă loc de interpretări negative. Singura noastră nemulţumire este că MSI GX733 nu are încă un preţ stabilit şi nici data la care va deveni disponibil nu se cunoaşte.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News