Notebook-uri interesante de la Fujitsu

02.07.2007
Notebook-uri interesante de la Fujitsu

Fujitsu a prezentat zilele acestea, în cadrul unui eveniment din Singapore, două notebook-uri deosebite care vor fi disponibile în august.

Primul dintre ele este T2010, un Tablet PC de 1.5 kg, al cărui ecran masoară 12.1” în diagonală. Vorbim deci şi de un ultra-portabil, nu doar de un Tablet PC. Şi cum un astfel de notebook, pe care îl cari peste tot, este predispus la furt sau la uitarea sa printr-un aeroport, Fujitsu l-a dotat cu un cititor de amprente pentru securizarea datelor. Evident, dispune de conexiune WiFi, fiind bazat pe Intel Santa Rosa, şi de nelipsitul Bluetooth.

Cel de-al doilea este Lifebook N6460, cu diagonala ecranului de 17”. Această dimensiune este practic sinonimă cu notebook-urile multimedia, iar cazul de faţă nu face excepţie. Cine n-ar dori să-şi înlocuiască desktop-ul de acasă cu un notebook dotat cu două hardisk-uri de 250 GB montate în Raid 0 şi cu o unitate optică Blu-ray? Şi ca un „must-have” în zilele noastre, şi acesta dispune de cititor de amprente.

Mai multe detalii tehnice nu se cunosc, cert este că cel de-al doilea are la bază o platforma ATI (AMD), şi nu cea Santa Rosa intens abordată în ultimele luni de majoritatea producătorilor.

Fujitsu T2010

Fujitsu N6460

Urmărește Go4IT.ro pe Google News