(P) Ce laptopuri sunt cel mai potrivite pentru noi?

(P) Ce laptopuri sunt cel mai potrivite pentru noi?

Având în vedere faptul că mare parte din vieţile noastre sunt stocate pe laptopuri, dar şi faptul că nu investim zilnic în laptopuri, ci doar o dată la câtva timp, trebuie să alegem cu grijă aceste obiecte. Astfel, ar trebui să alegem laptopuri care să fie performante din punct de vedere obiectiv, al specificaţiilor tehnice, dar şi din punct de vedere subiectiv.

Ce înseamnă laptopuri potrivite din punct de vedere subiectiv şi cum putem determina alegerile potrivite în acest sens? Ei bine, aici trebuie să avem în vedere, în primul rând, scopul pe care îl au aceste laptopuri în vieţile noastre. Dacă suntem gameri pasionaţi, ne vom orienta spre laptopuri pe care putem instala fără probleme jocuri şi aplicaţii. Dacă, dimpotrivă, suntem orientaţi spre estetică şi modă, ar trebui să alegem laptopuri cu un aspect cât mai fancy. Totodată, pentru această a doua categorie de laptopuri importantă ar fi şi greutatea lor. E bine cunoscută tendinţa faimoaselor bloggeriţe de a-şi scrie articolele pe laptopuri în cafenele cochete, bând un cappuccino sau un fresh de portocale. Astfel, categoria „fetelor-cochetelor” se va orienta spre laptopuri albe, gri, roşii, roz, în funcţie, chiar, poate de culoarea anului. Desigur că un design deosebit atrage şi preţuri mai mari pentru laptopuri. Totuşi, dacă nu eşti dispus să plăteşti prea mult pe design, poţi întotdeauna să te orientezi spre stickere şi carcase pentru laptopuri care să le adapteze personalităţii tale.

În ziua de azi, nici măcar scriitorii nu îşi mai scriu în carnete prăfuite poemele, ci pe laptopuri cu baterii rezistente, pe care le pot scoate pe bancă, în parc, în baruri sa chiar în tren, unde îi loveşte inspiraţia.Personal, cred că majoritatea suntem însoţiţi de laptopuri pentru micile momente de inspiraţie sau de plictiseală şi pentru a evita timpii morţi, mai ales în călătorie.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult