BenQ EW277HDR, un nou monitor HDR pentru divertisment

30.10.2017
BenQ EW277HDR, un nou monitor HDR pentru divertisment

BenQ, extinde oferta de monitoare cu modelul EW277HDR, un produs adresat pasionaţilor de divertisment şi celor ce lucrează de acasă.

BenQ EW277HDR  vine echipat cu un panel AMVA+, optimizat pentru o bună calitate a imaginii. Pe lista dotărilor mai avem tehnologia eye-care, precum şi o componentă audio cu design îmbunătăţit.

Ecranul cu diagonală 27” oferă contrast nativ de 3000:1, luminozitate de până la 400-niţi, acoperire de 93% din spaţiul de culoare DCI-P3 şi o compatibilitatea 100% cu standardul cinematografic Rec. 709 HDTV.

Integrarea tehnologiilor HDR şi Brightness Intelligence Plus ajută la optimizarea zonelor luminoase, păstrând în acelaşi timp claritatea detaliilor întunecate, chiar şi în medii cu luminozitate redusă.  Utilizatorii pot alege între patru moduri HDR / BI+, optimizând astfel contrastul, culoarea şi realismul imaginilor afişate.

Pe lângă acestea, noul monitor oferă şi două noi moduri, Super Resolution şi Smart Focus, dedicate special segmentului de divertisment, ambele menite să îmbunătăţească calitatea imaginii. Dacă modul Super Resolution ajută la optimizarea imaginilor de rezoluţie joasă, modul Smart Focus ajută să te concentrezi mai bine, evidenţiind anumite ferestre sau zone ale ecranului.

Opţiunile pentru conectare includ VGA şi doua porturi HDMI.

Cu rezoluţie Full HD, monitorul BenQ EW277HDR este disponibil în oferta magazinelor partenere la preţul recomandat de 1149 lei.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult