LG lansează monitoarele de gaming ultra-wide curbate UM69G în România

09.06.2017
LG lansează monitoarele de gaming ultra-wide curbate UM69G în România

LG a lansat în România noua sa gamă de monitoare curbate pe format 21:9 dedicate în special gamerilor. Acestea fac parte din seria UM69G şi vin în variante cu diagonală de 34 sau 29” şi integrează funcţii special realizate pentru a oferi o experienţă de joc cât mai confortabilă. Nu în ultimul rând, acestea promit culori la fidelitate înaltă, timp de răspuns mic şi o frecvenţă de reîmprospătare a imaginilor foarte ridicată.

Noile modele 34UM69G şi 29 UM69G sunt, conform comunicatului de presă LG, primele monitoare ultra-wide curbate cu panou IPS care beneficiază de frecvenţă de 144 Hz pentru împrospătarea imaginilor. Astfel, acestea sunt potrivite în special pentru gamerii care îşi doresc o experienţă de joc îmbunătăţită, oferind mai o perspectivă mai largă în jocuri, culori naturale şi unghiuri de vizibilitate extinse, alături de un timp de răspuns foarte mic (1ms). Panourile beneficiază de rezoluţie Ultra Wide Full HD (2560 x 1080 pixeli), puţin cam joasă, având în vedere dimensiunile monitoarelor, însă având în vedere că este realizat pentru framerate-uri înalte, probabil că şi un sistem high-end va avea dificultăţi în rularea jocurilor noi la 144 FPS în această rezoluţie.

LG a integrat câteva moduri cu setări implicite pentru fanii jocurilor FPS şi RTS, însă utilizatorii îşi vor putea configura propriile setări după bunul plac. Seria de monitoare UM69G este compatibilă cu tehnologia FreeSync de la AMD, pentru frecvenţă adaptată la framerate-ul jocurilor, Motion Blur Reduction, pentru imagini clare în timpul succesiunilor rapide dintre cadre şi Dynamic Action Sync pentru reducerea timpului de răspuns între acţiunea de pe mouse şi tastatură şi cea de pe ecran.

Preţurile nu au fost momentan comunicate, însă cele două modele curbate vor ajunge foarte curând în oferta magazinelor de specialitate.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult