MSI anunţă un nou monitor ultra-rapid pentru jocuri

11.06.2018
MSI anunţă un nou monitor ultra-rapid pentru jocuri
Compatibil cu tehnologia NVIDIA G-Sync, Oculux NXG251 va fi unul dintre cele mai rapide monitoare pentru jocuri de pe piaţă, echipat cu un panoul LCD având timp de răspuns 0.5 ms şi 240 Hz rată de împrospătare a imaginii.
 
Anunţat cu preţul de 599 dolari, produsul adresat pasionaţilor de jocuri PC şi participanţi la competiţii eSports promite o experienţă de gaming fără efect de LAG sau neclarităţi, la viteze de peste 200 cadre pe secundă. 
 
Concurând actuala ofertă de monitoare pentru gaming cu rată de refresh la 240 Hz, MSI Oculux NXG251 pune accent pe timpul de răspuns superior, valoarea de 0.5 ms fiind nemaiîntâlnită chiar şi la această categorie de produse.
 
Simultan, MSI a dezvăluit şi Optix MAG491C, un monitor wide cu rezoluţie 3840×1080 pixeli, având o suprafaţă de afişară comparabilă cu două monitoare Full HD aşezate unul lângă celălalt. Ecranul cu diagonală 49” are timp de răspuns 3ms şi suportă rată de actualizare a imaginii la 144 Hz.

 

 
Din păcate, confortul unei imagini neîntrerupte pe ecran cât două monitoare Full HD aşezate unul lângă celălalt vine cu un preţ pe măsură, de 999 dolari. Cu toate acestea, costul este sub nivelul competiţiei, principalul său rival – modelul Samsung CHG90 – fiind anunţat cu un preţ de 1499 dolari.
 
Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult