Philips lansează noi monitoare cu design elegant

29.08.2017
Philips lansează noi monitoare cu design elegant

Gama de monitoare Philips 2017-2018 este pe cale să primească noi modele cu ecran curbat, tehnologie High Dynamic Range (HDR) şi suport până la rezoluţie 8K.

Modelele curbate, care vor fi prezentate la IFA 2017, pornesc de la diagonala de 27” până la cea de 49”. Profesioniştii în editare foto/video şi proiectare CAD au la dispoziţie şi un monitor 8K, având de patru ori claritatea unui monitor UHD 4K obişnuit. Majoritatea monitoarelor profesionale Philips vor fi echipate cu port USB-C, oferind funcţionalitate completă în condiţiile unui mediu de lucru flexibil.

Philips 436M6VBPAB, parte a gamei Philips Momentum, este un monitor cu rezoluţie 4K HDR şi tehnologie Ambiglow, dedicat divertismentului şi ideal pentru multitasking. Permite conectarea la USB-C şi încărcarea simultană a PC-ului. În calitate de docking station, acest monitor poate fi conectat cu uşurinţă la orice tip de dispozitiv – de la cele mai noi console de jocuri 4K până la unităţi performante folosite de designeri.

Philips 328P8K

Monitorul Philips 328P8K are design fără ramă, dispune de rezoluţie 8K şi un ecran cu diagonala de 32”. Monitorul este destinat persoanelor care petrec multe ore la birou şi vine echipat cu hub USB şi suportul Smart Ergo Base, permiţând ajustarea la orice nivel de înclinaţie şi înălţime a ecranului.

Philips 492P8 este un monitor UltraWide cu design curbat, creat pentru utilizatori care realizează mai multe acţiuni simultane. Datorită diagonalei de 49”, acesta poate suplini rolul a două monitoare obişnuite cu diagonală 27”. De asemenea, monitorul dispune de port USB-C, permiţând conectarea la toate dispozitivele periferice şi folosirea lui ca docking station, redând materiale video şi audio printr-un singur cablu, timp în care laptop-ul se poate încărca.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult