Cristiano Ronaldo, antrenorul unei echipe de fotbal formată numai din fete într-un reality show marca Facebook

Cristiano Ronaldo, antrenorul unei echipe de fotbal formată numai din fete într-un reality show marca Facebook

Oricât de mult şi-ar dori fanii genului, acesta nu este scenariul unui film din categoria 18+. Cristiano Ronaldo, celebru fotbalist cu aspiraţii de fotomodel şi filantrop, va fi gazda unui reality show comandat de Facebook, despre o echipă de fotbal formată doar din fete de liceu.

Nu este clar exact care este rolul jucat de Ronaldo în această poveste. Cert este că pentru serialul întins pe 13 episoade acesta va fi remunerat cu nu mai puţin de 10 miloane dolari.

Deşi este comandat de Facebook, show-ul va fi produs de specialiştii în divertisment ar companiilor media Matador Content şi Religion of Sports.

Cristiano Ronaldo şi echipa sa de fete pasionate de fotbal vor putea fi urmăriţi pe Facebook Watch, serviciul de tip video-on-demand lansat de Facebook în urmă cu un an. Din păcate, disponibilitatea acestui serviciu este limitată deocamdată la teritoriul Statelor Unite.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult