Karaokeee? Cu Magic Mic e chiar simplu

15.12.2006
Karaokeee? Cu Magic Mic e chiar simplu

Karaoke-ul devine din ce in ce mai popular printre oamenii de rând. Promovat intens pentru publicul asiatic, în rândul căruia a stârnit o adevărată manie, acest "joc" a fost adoptat şi de restul globului, devenind un element nelipsit de la tot mai multe petreceri de succes. Spun "joc" pentru că de fapt cam asta e: o joacă dea cântatul.

Magic Mic e gata de Karaoke

Pentru a simplifica această activitate cât mai mult, mintea ingenioasa a omului a creat dispozitivul numit Magic Mic. Acesta este un player karaoke compact, si constă într-un set de 2 microfoane şi un deck. Nu aveţi nevoie decât de un TV, plus un sistem sonor, şi distracţia poate începe. Magic Mic va transmite wireless imaginile video şi versurile pe TV şi sunetul spre boxe. Foarte simplu şi comod nu?

Să nu vă faceţi griji în ceea ce priveşte melodiile disponibile pentru această maşinărie, pentru că vă sunt oferite din start aproape 3600 de titluri în limba engleză. La acestea puteţi adăuga şi altele, cumpărând cip-uri adiţionale (doar melodii în 4 limbi de circulaţie internaţională sunt disponibile momentan). De menţionat că aparatul poate folosi maxim 4 astfel de cipuri deodată şi nu utilizează alte medii de stocare, gen CD, DVD, etc. Astfel, atât timp cât nu vă va lăsa vocea, toate vor fi bune şi frumoase.

Magic Mic e gata de Karaoke

Dispozitivul stochează şi redă în timp real ceea ce noi cântăm. Având două microfoane, poate fi folosit pentru duet-uri sau pentru single-uri. La sfârşitul fiecărei prestaţii veţi primi din partea aparatului o notă, care vă va caracteriza performanţele vocale. Nu disperaţi dacă nu luaţi nota de trecere, nu trebuie să veniţi la restanţă în toamnă, pentru că Magic Mic vine şi în ajutorul acelor persoane pe care natura nu le-a înzestrat cu prea mari calităţi vocale, putând suprapune peste vocea naturală o serie de efecte prestabilite.

Având un astfel de dispozitiv în casă, distracţia este garantată, cel puţin pentru voi. Vecinii nu ştiu cât de mult îl vor aprecia. Preţul său este de 250 $ pe piaţa americană. Cântece în limba română nu există şi mai mult ca sigur nu vor exista mulţi ani de aici înainte, dar vă puteţi delecta cu hiturile internaţionale. Aşadar, ce să spun: Karaokeee party!!!

Urmărește Go4IT.ro pe Google News