Noul serial Star Trek: Discovery a fost amânat din nou

19.01.2017
Noul serial Star Trek: Discovery a fost amânat din nou

Serialul Star Trek: Discovery, anunţat toamna trecută pentru debut în luna ianuarie a anului curent, a fost amânat din nou. Acesta a fost împins iniţial pentru luna mai, însă acum CBS a confirmat că serialul este mutat şi mai departe, fără să ofere o fereastră de lansare oficială. Timpul în plus va fi investit în îmbunătăţirea calităţii serialului, ceea ce sugerează că versiunea actuală nu se ridică la standardele pe care le-au impus seriile precedente care aveau loc în acest univers.

Odată cu Star Trek: Discovery, CBS doreşte să împingă pe piaţă mai puternic CBS All-Access, serviciul proprietar care va oferi noile episoade imediat după difuzarea lor la televizor. Mai mult, Netflix este acum partener oficial al CBS şi va avea acces la noile episoade din Star Trek: Discovery a doua zi după difuzare, fiind unul dintre puţinele seriale care abordează această strategie prin intermediul acestui serviciu.

Declaraţiile oficialilor CBS sugerează că aceste întârzieri sunt mult mai uşor de suportat atunci când lucrezi pentru un mediu dinamic precum internetul, întrucât pot să folosească timpul în plus pentru a realiza un serial mai bun. Odată cu această vestea nu tocmai bună referitoare la amânarea serialului, compania a dezvăluit un nou actor care va apărea în serial. Este vorba despre James Frain, care a apărut şi în serialul The Tudors, care va juca rolul vulcanianului Sarek, tatăl lui Spock, care a apărut în trecut în mai multe serii Star Trek. 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult