ASUS anunţă Lyra, un sistem Wi-Fi tri-band care promite acoperire în întreaga locuinţă

26.09.2017
ASUS anunţă Lyra, un sistem Wi-Fi tri-band care promite acoperire în întreaga locuinţă

Proiectat să simplifice reţeaua Wi-Fi, sistemul Lyra constă în până la cinci huburi inteligente care încorporează antene şi module Wi-Fi tri-band 802.11ac. Acestea creează o singură reţea Wi-Fi care se organizează automat pentru a furniza semnal fără întreruperi în întreaga locuinţă.

ASUS Lyra este compus dintr-un router Wi-Fi 802.11ac tri-band şi mai multe huburi interconectate. Huburile comunică între ele prin intermediul unei reţele dedicate de mare viteză, de 5GHz, iar dispozitivele sunt automat conectate pe benzile rămase de 5GHz sau 2.4GHz, în funcţie de capacităţile dispozitivelor şi de aglomerarea benzilor. ASUS Lyra promite conexiuni stabile între camere şi etaje, direcţionând automat dispozitivele la cel mai puternic semnal disponibil, fără a fi nevoie de intervenţia utilizatorului.

Specificaţii:                                                     

  • Antene: 7 interne (4 inteligente, 2 standard, una Bluetooth)
  • Frecvenţe de operare: tri-band concurent: 2 x 5GHz / 1 x 2.4GHz
  • Transfer date Wi-Fi:2.4GHz până la 400Mbps; 5GHz (1) până la 867Mbps;5GHz (2) până la 867Mbps
  • Porturi I/O: hub primar: 1 x 1Gbps WAN, 1 x 1Gbps LAN; hub satelit: 2 x 1Gbps LAN
  • Standarde de reţea: IEEE 802.11a/b/g/n/ac, IPv4, IPv6
  • Conţinut pachet: Trei huburi Lyra, Adaptor alimentare, Cablu reţea RJ-45, Ghid de configurare rapidă
  • Dimensiuni: 15cm (diametru) x 4.5cm (înălţime)

Echipamentul foloseşte un design circular, potrivit pentru aproape orice tip de locuinţă. Sistemul Lyra este uşor de instalat şi poate fi extins pentru a acoperi o suprafaţă de până la 557 m². Pachetul include securitate ASUS AiProtection la nivel comercial şi aplicaţia ASUS Lyra pentru configurare şi control.

Susţinut de Trend Micro Smart Home Network, softwareul AiProtection integrat este gratuit pe întreaga durată de utilizare a produsului, cu actualizări automate.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult