TP-Link lansează Deco M6, un nou sistem Mesh Wi-Fi care promite acoperire extinsă în întreaga locuinţă

28.02.2018
TP-Link lansează Deco M6, un nou sistem Mesh Wi-Fi care promite acoperire extinsă în întreaga locuinţă

TP-Link a lansat la Mobile World Congress 2018 noul sistem Mesh Wi-Fi Whole-Home Deco M6 şi camera de securitate Kasa Cam KC120.

Deco M6 este o soluţie de reţea care oferă internet cu acoperire extinsă şi securitate optimă prin TP-Link HomeCare. Produsul dispune antivirus şi protecţie malware integrate de la Trend Micro, pentru o experienţă Wi-Fi securizată.

Deco integrează TP-Link HomeCare, un pachet de opţiuni  avansate de control asigurate de Trend Micro. Funcţia de control parental facilitează gestionarea şi monitorizarea accesului copiilor la reţea şi la Internet atribuindu-le profiluri de utilizator care permit blocarea anumitor aplicaţii şi site-uri, setarea limitei de timp şi setarea de filtre de vârstă pentru un acces responsabil. Funcţia Quality of Service permite prioritizarea lăţimii de bandă pentru cele mai importante aplicaţii sau dispozitive, astfel încât atunci când se vizionează un film, se poate prioritiza streamingul playerului media pentru redare 4K.

Configurarea se prin intermediul Bluetooth şi aplicatia pentru smartphone, fără a fi necesară o conexiune prin cablu. Deco M6 este compatibil cu protocolul Zigbee şi este capabil să se conecteze la dispozitivele Smart Home existente, fără a utiliza un bridge hardware.

Deco M6 foloseşte o platformă cu procesor quad-core şi suportă standardul de comunicaţii Wi-Fi dual AC1300, capabil să atingă viteze de până la 400 Mbps pe banda de 2,4 GHz şi 867 Mbps pe banda de 5 GHz, utilizând tehnologia MU-MIMO pentru transfer de date către mai multe dispozitive simultan. Deco M6 este alcătuit din trei unităţi care pot fi personalizate pentru a se potrivi nevoilor diverse de acoperire Wi-Fi, oferind o acoperire continuă de până la 418 metri pătraţi. Până la 10 unităţi Deco M6 pot fi adăugate într-o singură reţea pentru o acoperire Wi-Fi în spaţii foarte mari.

Kasa Cam KC120

TP-Link Kasa Cam KC120 se instalează uşor şi transmite fluxuri video la rezoluţie 1080p cu unghi de 130°. Aplicaţia gratuită Kasa poate fi accesată din orice locaţie. Prin comunicarea audio în două direcţii, Kasa Cam poate fi utilizată şi pentru monitorizarea copilului.

Cu ajutorul aplicaţiei Kasa se poate face vizualizare live, pot fi accesate înregistrările realizate de cameră sau se pot activa sau dezactiva alte produse Kasa.

Notificările pentru KC120 pot fi uşor configurate. În cazul în care detectarea mişcării şi a sunetului sunt activate, aplicaţia Kasa oferă o vizualizare live sau înregistrează pentru vizionare ulterioară.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult