NVIDIA aduce în România PC-urile pentru gaming GeForce GTX Battlebox

26.05.2017
NVIDIA aduce în România PC-urile pentru gaming GeForce GTX Battlebox

NVIDIA anunţă noua generaţie de PC-uri GeForce GTX Battlebox, concepute în colaborare cu integratori de sistem de top şi gameri profesionişti pentru a-i degreva pe utilizatori de sarcina dificilă a alegerii sau construirii calculatorul potrivit pentru jocuri.

Sistemele de gaming GeForce GTX Battlebox de la NVIDIA pun la dispoziţia utilizatorilor toate componentele necesare pentru ca aceştia să beneficieze de o experienţă de gaming intensă: cele mai bune plăci grafice, procesoare, memorii şi display-uri, proiectate să funcţioneze fiabil, oferind o experienţă pe PC îmbunătăţită şi simplificată.

Pentru început, oferta include două sisteme GeForce GTX Battlebox, dedicate atât jucătorilor experimentaţi MOBA, care doresc să-şi îmbunătăţească rata de click-uri pe minut, cât şi începătorilor:

GeForce GTX Battlebox Ultimate – Battlebox Ultimate combină puterea unui accelerator grafic GeForce GTX cu o configuraţie hardware de top, pentru a oferi pasionaţilor de jocuri first-person şi profesionişti eSports o experienţă fără cusur. Sistemele Battlebox Ultimate sunt recomandate pentru cei care caută platforme VR Ready sau care doresc să experimenteze jocurile la calitate 4K.

GeForce GTX Battlebox Essential – sistemele Battlebox Essential sunt recomandate pentru jocuri populare precum Overwatch şi League Of Legends. Placa grafică GeForce GTX oferă o rezoluţie de 1080P la 60 de cadre pe secundă.

Specificaţii minime pentru PC-urile Battlebox:

 

GeForce GTX Battle Box Ultimate

GeForce GTX Battle Box Essential

GPU

GeForce GTX 1080 Ti

GeForce GTX 1060 6GB

CPU

Intel Core i7 or AMD Ryzen 7

Intel Core i5 or AMD Ryzen 5

Memorie

16GB+ DDR4 RAM

8GB+ RAM

Stocare

SSD

SSD

OS

Win 10

Win 10

Display (dacă sistemul este livrat cu monitor)

NVIDIA G-SYNC Monitor

NVIDIA G-SYNC Monitor

 

 

PC-urile GeForce GTX Battlebox sunt disponibile în România în reţelele partenerilor eMAG, PC Garage şi Altex.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult