Cadouri de Crăciun pentru gameri

09.11.2007
Cadouri de Crăciun pentru gameri
Cadouri mai scumpe

Pentru informaţii live despre serverele de jocuri (dacă este sau nu disponibil, cine se găseşte pe server, statistici din joc etc.) şi definirea unor comenzi combinate (macro-comenzi), există Logitech G15 – tastatura letală. Tastele de la G1 la G6 folosesc la definirea acţiunilor complexe, iar panoul LCD la afişarea informaţiilor. Tot ce mai trebuie ca victoria să fie asigurată – un strateg care să ştie să profite de aceste facilităţi. În această situaţie, costul campaniei “Fă un gamer fericit” ajunge la aproximativ 300 RON.

Logitech G15

Sunetul surround – auzi paşii inamicului, te ascunzi într-un colţ întunecat şi, la momentul potrivit, descarci cu ură arma în biata victimă care se va întreba mirată unde şi cu ce a greşit. Sistemul de boxe 5.1 surround Logitech G51 este un aliat de nădejde şi nu te va lăsa la greu. Puterea de 155 W RMS (55 W pe subwoofer) provoacă trepidaţii nu doar geamurilor şi obiectelor din camera ta, ci şi vecinilor ghinionişti de la etajele inferioare. Dacă insişti prea tare, sigur vei avea parte de o vizită surpriză şi în niciun caz nu vor fi colindătorii. Pune câţiva bănuţi deoparte pentru amenzi şi apoi povesteşte prietenilor cât de darnic ai fost de sărbători.

Logitech G51 nu însemnă doar zgomot, ci mai ales claritate. Tehnologia Frequency Directed Dual Driver (FDD2) rezolvă suprapunerile de înaltă frecvenţă ce duc la un sunet nedorit, probleme ce în trecut apăreau la boxele cu drivere duble, iar tehnologia surround Matrix desparte semnalul audio provenit de la o sursă stereo clasică în şase canale de sunet, fără să degradeze calitatea sunetului.

Logitech G51

Preţul anunţat oficial a fost de 700 RON, însă G51 se găseşte acum în magazinele de specialitate la aproximativ 550 RON.

În final – recomandarea noastră “supremă”: monitorul de gaming ASUS PG221 (2200 RON), testat şi premiat acum câteva zile. Sperăm că aceste mici indicii îţi vor fi de folos în alegerea unui cadou potrivit, mai ales că fiecare prezentare în parte generează o multitudine de alternative, fie ele şi din afara sferei gadgeturilor. “Forţa” (financiară) fie cu voi!

ASUS PG221

Cadouri „ieftinuţe” pentru gameri

Apropierea sărbătorilor de iarnă, anunţată şi de vremea rece, ne scoate din casă la vânătoarea de cadouri. Cei mai leneşi preferă să mai stea un pic la căldură şi să amâne ieşirea până cu puţin timp înainte de marile evenimente, în timp ce alţii au deja surprizele pregătite, bine ascunse de ochii viitorilor fericiţi posesori.

Un singur lucru este însă foarte probabil: cei mai mulţi stau acum şi se gândesc la ce anume şi-ar dori persoanele dragi, ce i-ar face să zâmbească, ce i-ar uni.

Dacă vrei inimioare, lumânări parfumate şi căţeluşi de pluş – există chioşcul de la metrou, super, hiper, şi expo-marketurile. Pentru pasionaţii de gadgeturi şi tehnologie – existăm noi.

Ştim că ai mulţi prieteni şi mai ştim că aveţi personalităţi diferite. De aceea, şansele ca printre ei să se numere cel puţin un pasionat de jocuri sunt foarte mari. Noi am ales câteva produse destinate gamerilor, cu preţuri atât pentru portofelele grase, dar şi pentru persoanele care nu dispun sau nu doresc să cheltuie sume prea mari pentru cadouri. Până la urmă, gestul contează (consolarea săracului).

Aşadar, dacă eşti hotărât să faci un gamer (amator sau mai puţin talentat) fericit cu bani puţini (200 RON), căştile cu microfon Logitech Digital Precision reprezintă o alegere grozavă. Mai departe, pregăteşte-ţi cardul sau bancnotele de sute de RON.

Logitech Digital Precision

Se ştie că, la nivel înalt, puterea unui gamer este influenţată de calitatea perifericelor utilizate, iar Logitech oferă din acest punct de vedere câteva produse de top. G9 este un mouse laser de gaming cu o mulţime de facilităţi, iar cele mai importante sunt ajustarea rezoluţiei (între 200 şi 3200 dpi) şi a senzitivităţii în timpul jocului, scroll rapid Micro-Gear (odată activată funcţia, coeficientul de frecare al rotiţei de scroll se reduce aproape la zero), memorie internă pentru creearea de profiluri şi, nu în ultimul rând, ajustarea masei perifericului cu ajutorul greutăţilor metalice, cu până la 28 de grame în plus faţă de masa iniţială. Să nu uităm nici de carcasele interschimbabile. Logitech G9 (350 RON) este mouse-ul care nu va dezamăgi pe nimeni, pun pariu.

Logitech G9

Urmărește Go4IT.ro pe Google News