Logitech la CES 2008 – periferice Home Entertainment

Logitech la CES 2008 – periferice Home Entertainment

Astăzi, în cadrul Consumer Electronics Show, Logitech a dezvăluit telecomanda universală Harmony One, mini-tastatura diNovo Mini, tastatura Logitech Cordless Desktop MX 5500, boxele 2.1 Logitech Z Cinema şi cutiuţa multimedia Squeezebox Duet.

Home Entertainment: Logitech Harmony One

Telecomanda Harmony One reprezintă un salt semnificativ în evoluţia gamei Harmony. Noul model înlesneşte controlul sistemului audio-video de acasă printr-un ecran color sensibil la atingere, o dispunere intuitivă a tastelor şi un design confortabil.

Touchscreen-ul color oferă control pentru orice dispozitiv home-entertainment printr-un receiver cu infraroşu, precum recordere video, TV-uri de înaltă definiţie sau alte dispozitive media. Ecranul sensibil al telecomenzii Harmony One afişează de asemenea siglele posturilor TV preferate pentru a le accesa rapid.

Logitech Harmony One

Pentru un uz mai confortabil, telecomanda Harmony One oferă o dispunere inteligentă a tastelor intuitive divizată în patru zone distincte (Numere, comenzi tradiţionale pentru DVD, D-pad cu volum şi canale sus/jos şi butoane de meniu pe ecran) pentru control fără probleme al celor mai populare dispozitive de home entertainment. Fiecare tastă este realizată individual, oferind semnalmente tactile astfel încât utilizatorii să poată manevra telecomanda prin atingere fără a fi nevoiţi să se uite unde apasă.

Setările via Internet îl optimizează pe Harmony One să funcţioneze cât mai uşor. Cu ghidarea intuitivă al procesului, interfaţa online a telecomenzii Harmony One permite utilizatorilor să introducă numele şi codurile dispozitivelor.

Telecomanda Harmony One va fi disponibilă în Statele Unite şi Europa începând cu luna februarie la un preţ recomandat de 249,99 Euro.

Logitech diNovo Mini – tastatura pentru controlul total al calculatorului

Destinată utilizatorilor care şi-au conectat calculatorul la televizor, tastatura compactă şi stilată diNovo Mini înlesneşte controlul fişierelor media, din poziţia relaxată de pe canapea.

Pentru o navigare fără probleme, tastatura diNovo Mini dispune de lumini de fundal şi de touchpad-ul circular ClickPad, ce poate fi utilizat fie pentru a indica, derula şi selecta, dar şi ca pad de direcţie pentru navigarea şi selectarea meniurilor. Mini tastatura utilizează tehnologia wireless Bluetooth 2.0 pentru o utilizare neîngrădită din orice punct al sufrageriei.

Logitech diNovo Mini

ClickPad-ul dispune de două moduri de lumini de fond. Când se află în modul touch-pad, ClickPad-ul este luminat portocaliu iar când se face trecerea în modul de manevrarea a conţinutului media de la distanţă, butoanele direcţionale vor fi luminate verde. Butoanele tastaturii sunt întotdeauna luminate portocaliu.

Deoarece tehnologia Bluetooth oferă control wireless, utilizatorii pot scrie mesaje IM, pot introduce URL-uri, pot căuta texte sau au posibilitatea de a folosi Windows Media Center din orice colţ al încăperii.

Tastatura diNovo Mini va fi disponibilă în Statele Unite şi Europa începând cu finele lunii ianuarie la un preţ recomandat de 149,99 Euro.

Kit Cordless Desktop MX5500 Revolution – periferice “High-End”, brand Logitech

Logitech Cordless Desktop MX5500 comunică prin Bluetooth 2.0 şi, cum era de aşteptat de la un kit high-end, atât tastatura cât şi mouse-ul sunt înzestrate cu facilităţi suplimentare faţă de un kit obişnuit. De exemplu, tastatura dispune de un display LCD care afişează informaţii legate de starea vremii, ora şi data, precum şi diverse alte notificări.

Mouse-ul oferă utilizatorilor două moduri de scroll rapid sau precis (prin activarea/dezactivarea tehnologiei MicroGear), căutare One-Touch (un simplu click pe un cuvânt dintr-o pagină Web sau document duce la afişarea rezultatelor căutării pe Internet asupra termenului respectiv) şi dock pentru încărcare.

Noul kit propus de Logitech va costa aproximativ 170 $ şi va fi disponibil în Europa spre sfârşitul lui februarie.

Logitech Cordless Desktop MX5500 Revolution

Logitech Z Cinema – o experienţă audio ce nu trebuie ratată

Logitech Z Cinema include Advanced Surround Sound, trei amplificatoare într-un sistem 2.1 dinamic. Acesta reproduce cu acurateţe dialogul, coloanele sonore ale filmelor, sunetele năucitoare din timpul jocurilor video şi sunete ambientale subtile, transformând audiţia de pe calculator într-o experienţă cinematică de înaltă clasă.

Sistemul audio surround Logitech Z Cinema dispune de funcţia SRS TruSurround HD ce face posibilă armonizarea perfectă între un amplificator unic, două boxe şi un subwoofer de 8 inch. De aici rezultă un sunet sourround excepţional, fără a mai fi nevoie de boxe pentru spatele încăperii. Iar pentru aceia care sunt preocupaţi şi de stil, boxele Z Cinema sunt la fel de arătoase precum şi sună. Designul minimalist axat pe combinaţia negru-argintiu va evidenţia fiecare birou sau încăpere în care boxele vor fi instalate.

Boxele Z Cinema utilizează amplificare hibridă pentru a crea o audiţie mai naturală şi echilibrată cu mediul unui calculator. Boxele de 180 de waţi (RMS) sunt susţinute de un amplificator triplu cu un egalizator digital încrucişat. Un singur cablu USB emite un semnal audio digital autentic de 24 biţi, transferând datele cu minimum de distorsiune. Cu ajutorul USB, utilizatorii vor avea parte de o instalare simplă şi fără probleme. Şi deoarece este USB, placa de sunet a calculatorului nu trebuie setată special, ceea ce înseamnă că sistemul Z Cinema poate iniţia experienţa audio de la orice calculator sau laptop.

Logitech Z Cinema

Boxele Z Cinema dispun de o telecomandă Media Center. Cu butonul dedicat Windows Media Center, telecomanda îi ajută pe utilizatori să-şi organizeze mai uşor conţinuturile media, precum radio-ul prin Internet şi colecţiile cu melodii. O rotiţă de scroll confortabilă permite utilizatorilor să navigheze rapid prin spectacolele de la televizor, clipuri video, radio prin Internet, albume, artişti şi orice alt tip de conţinut media digital.

Logitech Z Cinema Advanced Surround Sound System va fi disponibil în Statele Unite şi Europa începând cu luna ianuarie. Preţul recomandat este de 299,99 Euro.

Logitech Squeezebox Duet – absolut necesar pentru o casă multimedia

Cu ajutorul sistemului muzical wireless Squeezebox Duet, te delectezi cu piesele preferate în orice încăpere te-ai afla. Pentru asta, ai la dispoziţie controller-ul cu LCD color şi un receptor compact ce îţi oferă posibilitatea de a naviga facil prin colecţia audio personală sau de a asculta posturile radio online de la distanţă.

“Răsfoirea” se face simplu, intuitiv, cu ajutorul unei rotiţe de scroll. Ecranul de 2.4 inch afişează toate informaţiile de care ai nevoie. Logitech Squeezebox Duet se poate conecta la orice echipament dotat cu receptor wireless 802.11 b/g.

La începutul lui ianuarie se va găsi în Europa la un preţ recomandat de 399,99 $. Pentru fiecare receptor suplimentar veţi plăti câte 149,99 $, în timp ce dacă doriţi să achiziţionaţi doar controller-ul, costul acestuia va fi de 299,99 $.

Logitech Squeezebox Duet

Urmărește Go4IT.ro pe Google News