Leef Bridge sau cum transferi rapid pozele din smartphone pe PC

27.06.2013
Leef Bridge sau cum transferi rapid pozele din smartphone pe PC

Scenariul este binecunoscut de mulţi. Ai fost cu prietenii într-o excursie, ai făcut poze şi clipuri cu smartphone-ul şi ei vor să le transferi pe laptopul lor. Cea mai rapidă soluţie ar putea să fie un cablu microUSB, însă el nu se găseşte întotdeauna la îndemână. Compania americană Leef Technology a introdus un dispozitiv interesant, care a trebui să rezolve foarte uşor problema transferului de date. Bridge este un stick USB special, dotat cu două mufe USB: una obişnuită şi una microUSB. El foloseşte protocolul USB On-the-Go pentru a fi recunoscut de smartphone-urile ce rulează Android 4.1 sau mai nou.

Stick-ul Leef Bridge conectat la smartphone

Atunci când este conectat la telefon, datele din memorie pot fi transferate în memoria de 16 GB sau 32 GB a lui Leef Bridge. Utilizatorul poate folosi ASTRO File Manager, un manager de fişiere foarte apreciat din Google Play. Acesta oferă suport special pentru stick-ul creat de Leef. Pentru ca transferul să fie foarte rapid, stick-ul Bridge are viteze foarte bune. Nu vrei să aştepţi o veşnicie pentru un clip full HD ce ocupă 1 GB. După ce pozele şi clipurile au fost transferate din memoria telefonului, un comutator culisant transformă stick-ul Bridge într-un stick USB obişnuit.

Stick-ul Leef Bridge va fi disponibil în această vară. Versiunile de 16 GB şi 32 GB vor putea fi comandate de pe site-ul producătorului sau de pe Amazon.com, la preţul de 18 $ şi respectiv 29 $. Ulterior va fi lansată şi o versiune cu memorie de 64 GB.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News