Logitech G lansează Logitech G PRO Wireless, un mouse wireless de gaming creat împreună cu jucătorii profesionişti

21.08.2018
Logitech G lansează Logitech G PRO Wireless, un mouse wireless de gaming creat împreună cu jucătorii profesionişti

Logitech G PRO Wireless este primul mouse de gaming care utilizează tehnologia wireless LIGHTSPEED. Accesoriul dispune şi de cel mai performant senzor HERO (High Efficiency Rated Optical) 16K, testat în timpul turneelor de către jucători profesionişti.

Cu greutate de numai 80 grame, Logitech G PRO Wireless este adaptat pentru mişcări rapide şi precise. Mouse-ul este, de asemenea, compatibil cu sistemul de încărcare wireless Logitech G POWERPLAY, garantând utilizare neîntreruptă pe toată durata sesiunilor de jocuri.

Cel mai performant senzor disponibil în acest moment, HERO 16K încorporează un obiectiv complet nou şi un algoritm de tracking actualizat, care oferă un tracking extrem de precis şi fără accelerare, netezire sau filtrare pe întreaga gamă DPI. Acesta depăşeşte performanţa senzorilor din generaţiile anterioare şi este capabil să depăşească 400 IPS, furnizând astfel un tracking de 16.000 DPI.

Mouse-ul dispune de butoane detaşabile atât în stânga cât şi în dreapta, oferindu-i astfel o structură ambidextră, iar toate butoanele şi iluminarea LIGHTSYNC RGB pot fi personalizate folosind aplicaţia Logitech Gaming Software (LGS). Butonul DPI este amplasat pe partea inferioară a mouse-ului pentru a împiedica schimbările neintenţionate ale nivelului de DPI din timpul jocului.

Mouse-ul de gaming Logitech G PRO Wireless va fi disponibil în magazine începând cu luna septembrie 2018, la un preţ recomandat de 699 lei.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult