Logitech G19 şi G9x – tastatură şi mouse de “premium gaming”

07.01.2009
Logitech G19 şi G9x – tastatură şi mouse de “premium gaming”

Logitech conturează la CES 2009 o linie de periferice pentru gaming şi adaugă căştilor G35 anunţate ieri încă două gadgeturi: tastatura G19 şi mouse-ul G9x.

Aşa cum deja se ştie, tastaturile G-series se remarcă prin prezenţa tastelor programabile şi caracterele iluminate. Logitech G19 le are pe amândouă şi ceva mai mult: cel mai mare display LCD până în prezent, color şi cu o rezoluţie de 320 x 240 pixeli. Nu greşim dacă spunem că G19 este prima şi totodată cea mai performantă tastatură cu ecran color, atâta vreme cât Asus Eee Keyboard este considerată PC şi nu tastatură. Logitech G19 se va găsi în magazine din martie la preţul de aproximativ 200 $ fără taxe.

Logitech G19

Degeaba ai o tastatură bună dacă nu ai şi un mouse pe măsură. Logitech propune gamerilor mouse-ul G9x, cu tehnologie laser, gripuri interschimbabile şi slot pentru greutăţi. Senzitivitatea senzorului atinge impresionanta valoare de 5000 dpi. Memoria internă permite configurarea a până la cinci profiluri pentru cinci jocuri favorite. După toate detaliile, ne dăm seama că vom avea de a face cu un urmaş mai performant decât medaliatul Logitech G9. Tot ce trebuie să facem pentru a-l avea este să aşteptăm luna aprilie cu 100 de euro în buzunar.

Logitech G19

Urmărește Go4IT.ro pe Google News