Plantronics lansează căşti wireless pentru alergat şi călătorii şi noi modele cu fir pentru gaming

11.09.2018
Plantronics lansează căşti wireless pentru alergat şi călătorii şi noi modele cu fir pentru gaming

Plantronics a anunţat noua sa gamă de produse audio pentru noul sezon de cumpărături, care include produse pentru toate tipurile de utilizatori. Compania oferă atât noi modele orientate către cei cu un stil de viaţă activ, cât şi pentru cei care călătoresc mult. Nu în ultimul rând, gamerii primesc o nouă gamă de căşti dedicate PC-urilor şi consolelor.

Cei cu stil de viaţă activ pot alege dintre modelele Plantronics din gama Backbeat FIT. Noile modele din această gamă sunt BackBeat Fit 350, BackBeat Fit 2100 şi BackBeat Fit 3100. Toate aceste modele sunt variante wireless şi asigură stabilitate în utilizare, oferind prindere bună de ureche în utilizare.

Plantronics BackBeat Fit 3100

Varianta Fit 350 este dedicată practicanţilor de activităţi de gimnastică şi asigură autonomie de şase ore. Acestea izolează sunetul din exterior, asigurând că utilizatorul aude doar muzica pe care o ascultă. În cazul modelelor BackBeat Fit 2100 şi 3100, accentul este pe utilizarea în activităţi sportive „outdoor”, precum alergare.

Plantronics BackBeat Fit 2100

Astfel, aceste modele vin cu funcţia Always Aware, care permite sunetelor stridente precum claxoanelor sau frânelor de maşini, lătrăturilor de câini şi altele care ar putea pune utilizatorul în pericol să pătrundă. Modelul BackBeat Fit 2100 vine cu prindere în spatele gâtului, în timp ce BackBeat Fit 300 este un model „true wireless”.

Plantronics BackBeat Go 410

Oferta de căşti noi pentru călătorii de la Plantronics include modelele BackBeat Go 410 şi BackBeat Go 810. Varianta 410 oferă un design plăcut şi prindere prin spatele gâtului, cât şi funcţie activă de anulare a zgomotului de fundal. Cu autonomie de până la 12 ore, aceasta poate fi o soluţie bună pentru zboruri lungi cu avionul sau aşteptări în aeroport. Modelul BackBeat Go 810 este un model cu design „peste cap”, cu autonomie de 20 de ore. Şi această versiune se laudă cu izolarea zgomotelor din mediul ambiental.

Plantronics BackBeat Go 810

În cele din urmă, avem modelele de gaming Plantronics RIG. Despre RIG 300 şi RIG 400 Pro am mai vorbit în momentul anunţului, acestea oferind alternative de buget la soluţiile mai scumpe de pe piaţă, fără să facă rabat la calitate. Seria RIG 300 se laudă cu un volum foarte ridicat, de 118 dB, în timp ce RIG 400 beneficiază de un sistem de ajustare a volumului proprietar numit RIG Game Audio Dial.

În cele din urmă seria RIG 500 Pro este dedicată gamerilor pretenţioşi, oferind sunet Hi-Fi într-un design cu exoschelet uşor şi confortabil cu bureţi pentru cupe care asigură izolarea sunetelor din exterior.

Plantronics RIG 500 PRO

Toate aceste modele vor fi disponibile în magazinele de specialitate începând cu această toamnă.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult