Razer Pirahna şi Lycosa: periferice premium pentru gameri

Razer Pirahna şi Lycosa: periferice premium pentru gameri

Căştile Razer Piranha şi tastatura Razer Lycosa, două periferice “must-have” pentru împătimiţii jocurilor, au sosit oficial în România şi vor fi aproape sigur prezente la Cerf 2008.

Căştile Razer Pirahna (79 Euro, TVA inclus) sunt confortabile, performante şi au capacitatea de a reda în timp real sunetul. Ele reprezintă următoarea treaptă de evoluţie după Razer Boomslang şi Razer DeathAdder, fiind instrumentul perfect pentru a experimenta calitatea impecabilă a sunetului.

Razer Piranha

Atuul acestor căşti este în primul rând sunetul de calitate superioară (redare fidelă a frecvenţelor înalte şi a basului) , urmat de avantajul utilizării microfonului ajustabil, cu funcţie “noise-filtering”, şi de designul ergonomic care permite ore prelungite de gaming. Telecomanda integrată pentru reglarea volumului şi cablul single-side (3 m lungime), sporesc funcţionalitatea căştilor şi comoditatea utilizatorului.

Razer Pirahna prezintă compatibilitate cu telefonia prin Internet, cu majoritatea sistemelor de operare, dar şi cu playere audio (CD, DVD, digital audio players), prin intermediul jack-ului de 3.5mm.

Razer Piranha

Tastatura cu un look sofisticat, Razer Lycosa, costă tot 79 Euro. Ea permite executarea manevrelor complexe cu o dexteritate de invidiat şi reprezintă condiţia necesară de a deveni un gamer adevărat. Finisajul de cauciuc anti-alunecare şi suportul detaşabil pentru sprijinirea palmelor oferă utilizatorului confortul tactil optim pentru manevrare, eliminând riscul de alunecare în timpul jocului. Razer Lycosa este prevăzută cu LED-uri backlight, cu opţiunea specială de iluminare a grupului de taste WASD.

Razer Lycosa

De asemenea, un atu pe care utilizatorul lui Razer Lycosa îl are faţă de adversari este modul macro de programare a tastelor, pentru acţiuni multiple. Tastatura permite activarea opţiunii “gaming mode”, pentru dezactivarea tastei Windows şi utilizarea a 10 profile de software personalizabile. Tastaturii nu-i lipseşte ieşirea integrată USB, fiind echipată şi cu earphone-out şi microphone-in.

Razer Lycosa

Perifiericele Razer Piranha şi Razer Lycosa sunt disponibile prin intermediul DreamIT, importatorul oficial al produselor Razer, Roccat şi Speed-Link pe piaţa din România.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News