ROCCAT dezvăluie tastatura mecanică Vulcan

07.06.2018
ROCCAT dezvăluie tastatura mecanică Vulcan

Creaţie a brandului de accesorii pentru gaming ROCCAT, Vulcan Mechanical keyboard include noile switch-uri mecanice de creaţie proprie Titan şi este lăudată ca având cel mai bun timp de răspuns dintre produsele companiei. Tastatura Vulcan este disponibilă în trei variante: Vulcan 80, Vulcan 100 AIMO şi Vulcan 120 AIMO, având caracteristici uşor diferite.

Principalele diferenţe între cele trei modele Vulcan sunt capabilităţile de iluminare şi forma rest pad-ului.

Tastatura Vulcan 80 dispune de iluminare controlată individual pentru fiecare tastă, însă este limitată la o singură nuanţă de culoare, albastru. Seriile Vulcan 100 şi Vulcan 120 dispun de iluminare RGB, controlată individual pentru fiecare tastă. În plus, modelul Vulcan 120 dispune de palm-rest opţional cu ataşare magnetică.

Ceva mai compactă, tastatura Vulcan 80 nu include grupurile de taste media vizibile la seriile 100/120.

Dezvoltate de ROCCAT, switch-urile Titan se prezintă în carcasă transparentă care lasă vizibile componentele mecanice aflate la interior. Potrivit companiei, designul poate fi adaptat în funcţie de caracteristicile dorite, iar materialele de bună calitate reduc zgomotul produs în utilizare. Tastele cu o cursă de apăsare de 3.6mm sunt activate cu 20% mai rapid decât la produsele competitoare.

La baza tastelor se află o placă din aluminiu anodizat, care îmbunătăţeşte rigiditatea structurală şi rezistenţa la uzură.

ROCCCAT oferă noua Vulcan Mechanical keyboard la preţuri începând cu 129.99 dolari pentru modelul Vulcan 80, până la 149.99/159.99 dolari pentru seriile Vulcan 100 AIMO şi Vulcan 120 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult