Wireless Multimedia Flexible Keyboard

Wireless Multimedia Flexible Keyboard

Am găsit azi, pe sit-ul unui magazin din Hong-Kong, o tastatură aproape indestructibilă, facută dintr-un material siliconic de foarte bună calitate. Persoanele care au probleme cu autocontrolul, dar şi ceilalţi doritori (mai paşnici), trebuie sa facă o investiţie minoră de 29$, însă beneficiile rezultate în urma acestei achiziţii, după cum veţi vedea, vor fi numeroase.

Tastatura flexibilă, denumită generic Wireless Multimedia Flexible Keyboard, dispune de transmisie wireless (până la 10 metri) pe o frecvenţă radio de 2,4 GHz, are 18 taste dedicate aplicaţiilor multimedia, este rezistentă la majoritatea catastrofelor naturale, se poate împături, înfăşura şi chiar înnoda. Are un singur duşman de temut: focul. Oamenii leneşi o vor gasi extraordinară pentru că este foarte uşor de întreţinut (spălat şi curăţat).

Wireless Keyboard + USB receiver

Întrebuinţările ei sunt multiple: introducerea de informaţii în computer, armă redutabilă împotriva ţânţarilor şi un “partener” pe care poţi să îţi verşi nervii sau cafeaua fără să se supere.

Wireless Keyboard 1

Se livrează împreună cu receiver-ul USB, CD-ul de instalare, două baterii tip AAA şi manualul de utilizare. Culorile sub care se comercializează le putem asocia cu cele patru tipuri de temperamente fundamentale: albastru – flegmatic, roz – melancolic, alb – sangvinic şi negru – coleric.

Wireless Keyboard colors

Urmărește Go4IT.ro pe Google News