iPod Shuffle cu 2 GB – memorie dublă pentru 69 $

20.02.2008
iPod Shuffle cu 2 GB – memorie dublă pentru 69 $

Nu putem nega faptul că iPod Shuffle este un player ultraportabil de referinţă şi un gadget atractiv din punct de vedere al dimensiunilor şi carcasei metalice. Apple a ştiut să promoveze bine acest produs, astfel încât să fie trecute cu vederea lipsa ecranului, autonomia limitată şi restricţiile legate de conectarea la calculator. Competiţia nu a reuşit din păcate să se impună, în ciuda avantajelor evidente.

iPod Shuffle cu 2 GB

La începutul săptămânii, pe site-ul oficial Apple erai întâmpinat cu o reducere la iPod Shuffle. Ţi-l dădeau practic gratis cu 49 $. Mulţi au intuit că urmează să fie lansat ceva „nou” şi nu s-au înşelat. Marea noutate este evident acelaşi iPod Shuffle, dar cu memorie de 2 GB. Şi cum pentru Apple un chip de memorie flash de 2 GB este cu 20 $ mai scump decât cel de 1 GB, preţul pentru „noul” mini gadget este 69 $. Pentru fanii de peste ocean, acesta va fi disponibil spre sfârşitul lunii.

Dintr-o simplă curiozitate ne-am uitat şi prin ograda noastră. Nu ne aşteptam ca în câteva zile să fie redus preţul la iPod Shuffle de 1 GB în magazinul virtual Apple din Romania, aşa că nu am fost dezamăgiţi la vederea etichetei de 326 RON. Mai mult, oferta promoţională la 299 RON pentru versiunea albastră mi s-a părut ok prin prisma faptului că este culoarea mea preferată. Un calcul mental rapid confirmă oricui că românii trebuie să plătească mai mult decât dublu pentru această jucărie „imposibil de mică”. De ce oare, când există ceva mai bun?

Urmărește Go4IT.ro pe Google News