CD sau chitară, petrecerea va fi „nasoală”!

CD sau chitară, petrecerea va fi „nasoală”!

Chinezii au de astăzi un nou motiv de bucurie: a apărut CD Player-ul cu aspect de chitară “Rock Superstar”. Prezentată de “celebrul” Ngai Luen, această “minunăţie” a secolului XXI va face ravagii în rândul micuţilor rockeri din Hong Kong şi nu numai!

Pe lângă indispensabilele funcţii program, play, stop, rewind, repeat şi fast forward, mai există un potenţiometru pentru volum şi un tuner AM/FM analogic. Acest CD Player cu aspect de chitară este disponibil în multiple teme coloristice, asortate cu reclame la diferite bauturi răcoritoare, dar şi sortimente de bere. Se recomandă amplasarea lui în camerele de adolescenţi rebeli alături de posterele cu Michael Jackson din anii ’90.

CD Chitara

Aflaţi că Ngai Luen are mult mai multe produse cu care va ameninţa piaţa din “Europa”: sticle de bere, capace, mingi de fotbal, caşti de motociclist şi coşuri de gunoi – toate cu radio; majoritatea au fost prezentate in cadrul Hong Kong Electronics Fair 2007, iar preţurile nu au fost specificate. Aşteptăm veşti noi, cu sufletul la gură.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News