CD-ul a murit, trăiască CD-ul!

10.08.2007
CD-ul a murit, trăiască CD-ul!

Clasicul CD cu muzică a fost înlocuit în ultimul timp cu fişierul MP3. De aceea puţine playere actuale mai sunt capabile de a reda CD-uri, mergându-se tot mai mult pe dispozitive cât mai mici şi cât mai portabile, pe care să încapă cât mai multe melodii.

Dar CD-ul nu este mort, după cum ne demonstrează acest concept denumit Dual Music Player, ce poate reda şi MP3-uri dar poate citi şi CD-uri în acelaşi timp. Player-ul MP3 este micuţ, conform tendinţelor actuale, dar se desface ca un briceag elveţian, permiţând astfel citirea discurilor optice, după cum se observă în imagini. Cam ciudat sistemul şi mă întreb dacă CD-ul nu va fi făcut ţăndări în rotaţia sa… Cu siguranţă CD-ul în mişcare va oferi însă un efect vizual grozav.

Dual Music Player

Conceptul Dual Music Player este interesant, dar cu toate aceastea ne arată cât de depăşite sunt discurile optice în prezent. Mp3-ul e regele muzicii acum, aşadar singura soluţie ar fi să vă treceţi CD-urile în format digital, iar cutia cu discurile din copilărie să o puneţi lângă cea cu viniluri şi casete audio, la păstrare, pentru a le arăta cândva nepoţilor…

Dual Music Player
Dual Music Player

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News