EPSON P-3000 e la mare căutare

EPSON P-3000 e la mare căutare

La prima vedere am fi tentaţi să spunem că este un aparat foto digital. Greşit, EPSON P-3000 poate stoca imagini, reda fişiere audio şi video, ceea ce îl face un player multimedia portabil (PMP) în toată regula. Nu vă miraţi de preţul măricel (499 $), succesorul lui P-5000 oferă aproape acelaşi lucru, cu deosebirea că spaţiul de stocare este de “doar” 40 GB.

Oricum, capacitatea poate fi extinsă cu ajutorul unui card de memorie, CF sau SD. Mulţumită celor patru filtre de culoare (Photo Fine Ultra technology), P-3000 afişează imaginile (JPEG, RAW) la o calitate şi un detaliu excelente. Bonus: suportul Adobe RGB Color Space. Display-ul este un TFT LCD de 4” cu 640 x 480 pixeli rezoluţie. Fişierele multimedia despre care vorbeam mai sus sunt MP3 şi AAC, pentru audiţie, iar la categoria video – MPEG-4, Motion-JPEG şi DivX. Navigarea printre ele se face cu o mare rapiditate deoarece player-ul are o interfaţă utilizator foarte “prietenoasă”, iar procesorul este suficent de puternic încat să nu creeze acea aşteptare stanjenitoare în momentul în care vă hotărâţi să rulaţi ceva. Bateria Li-Ion reîncărcabilă garantează până la trei ore de funcţionare, în modul slide-show sau video. O altă facilitate este Direct Print – printarea fotografiilor direct la imprimantă, prin USB.

Dimensiunea compactă a dispozitivului (88,7 x 150 x 37,6 mm), şi cele 426 grame, îl propulsează printre gadget-urile cele mai dorite din această perioadă. M-am interesat despre el, poate fi achiziţionat online de la EpsonStore, cu o reducere promoţională de 100 $, deci, preţul final: 399 $. Aşa mai merge.

Epson P-3000

Urmărește Go4IT.ro pe Google News