Panasonic D-Snap, antrenament pentru maratonul auditiv

Panasonic D-Snap, antrenament pentru maratonul auditiv

Panasonic ne pregăteşte pentru proba de rezistenţă: pe data de 26 aprilie va lansa, în Japonia, noul SV-SD850N D-Snap Audio – un player multimedia ce se va remarca prin autonomie, calitate a sunetului (declara Panasonic) şi posibilităţi sporite de conectivitate.

Pentru D-Snap, Panasonic foloseşte un design simplu, fără forme complicate

Cele 60 de ore de autonomie oferite de bateria Li-Ion, îmbinate cu tehnologia de atenuare a zgomotului (până la 83%), vor atrage cu siguranţă mulţi melomani. Pentru cei mai pretenţioşi în ceea ce priveşte durata de audiţie este important de ştiut faptul că dezactivând funcţia “Noise Cancellation” vor obţine încă 20 de ore de “plăceri auditive”.

Deşi acest model nu dispune de memorie internă, slot-ul pentru card SD/SDHC oferă o flexibilitate mărită în ceea ce priveşte capacitatea de stocare, permiţându-i utilizatorului să-şi aleagă singur spaţiul necesar de “depozitare”.

Aşa se conecteaza D-Snap la alte sisteme de sunet

Acasă sau pe drum, port-ul “D-Snap” reprezintă un mijloc excelent de conectare cu alte dispozitive (diverse sisteme audio, telefoane mobile precum si noul “D-dock” Panasonic NS550SD).

Dimensiunile player-ului D-Snap Audio sunt 91,3 x 35 x 12,3 mm, iar greutatea este de 43 grame. Culorile cu care ne va delecta privirea vor fi rosu, albastru, alb, negru şi maro. Nouă nu ne rămâne decât să ne aliniem la start şi să aşteptăm focul arbitrului!

Urmărește Go4IT.ro pe Google News