Samsung R1 – un PMP care promite mult

14.07.2009
Samsung R1 – un PMP care promite mult

Samsung R1La numărul de produse pe care le comercializează, Samsung nu stă prea mult în camera gânditorului. Am spune că diversitatea de gadgeturi sud-coreene e mare, dar mai degrabă ele diferă prin denumire decât prin design şi funcţii. Spre exemplu, Samsung R1 este un PMP care ca aspect seamănă mult cu smartphone-ul Samsung INNOV8, iar interfaţa este similară cu cea a unui alt PMP – Samsung P3. Dar aceste detalii sunt prea puţin importante pentru majoritatea clienţilor.

Aceştia doresc un gadget care să arate bine şi pe care să vadă fime, să asculte muzică şi eventual să poată recepţiona şi trimite conţinut multimedia de pe alte dispozitive, iar Samsung R1 le îndeplineşte dorinţele – redă video DivX, XviD, H.264 şi WMV pe un ecran de 2.6 inch (400 x 240 pixeli), recunoşte cele mai populare formate de fişiere audio (MP3, WMA, OGG, WAV, AAC, şi FLAC), dispune de conexiune Bluetooth şi nu în ultimul rând arată atrăgător.

Singurul inconvenient – Samsung R1 nu a fost încă lansat oficial. Ştim însă cam cât va costa: 270 de Euro, versiunea de 32 GB.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News