Walkman F800, Sony aleargă după gloria pierdută

18.07.2012
Walkman F800, Sony aleargă după gloria pierdută

Playerul multimedia portabil Walkman Z a ajuns pe piaţă la începutul acestui an, însă succesul modest al acestuia i-a silit pe Sony să aducă, după doar câteva luni, o actualizare: Walkman F800.

Rulând tot platforma Android, de data aceasta însă ultima versiune a acestuia, noul Walkman F800 are dimensiuni mai reduse decât masivul Walkman Z. Acesta oferă un ecran de 3,5″, conectivitate wireless şi Bluetooth iar stocarea internă are capacităţi de 8, 6 sau 32GB.

Ca şi predecesorul său, playerul include un amplificator S-Master MX care oferă o calitate superioară şi difuzoare externe pentru care tehnologia xLOUD promite o redare fără distorsiuni la volum mare. Bateria oferă o autonomie de până la 20 de ore de redare audio şi 4,5 ore de redare video.

Walkman F800 va fi lansat în Europa preţuri care vor începe de la 260€, data lansării fiind necunoscută. Ceea ce nu cunoaşte însă nici Sony este succesul de care produsul se va bucura, până şi liderul incontestabil al pieţei, Apple, înregistrând scăderi continue dar sigure ale cererii pentru iPod Touch.

Sony Walkman F800

Urmărește Go4IT.ro pe Google News