Un model Playboy spune că VR este viitorul industriei pentru adulţi

Un model Playboy spune că VR este viitorul industriei pentru adulţi

Angel Wicky, un model Playboy care este Playmate încă din 2014, este una dintre actriţele care participă la un proiect futurist dezvoltat de compania americană Stockings VR.

În clipurile produse, privitorii care folosesc headseturi VR au senzaţia că fac dragoste în realitate cu Wicky. „Cred că în această direcţie merg filmele pentru adulţi în viitor. Când consum acest tip de conţinut vreau să simt că fac parte din acţiune, nu că sunt un simplu privitor”, a declarat modelul.

Cei care doresc să o cunoască pe Angel în realitatea normală nu trebuie să facă mare lucru, potrivit modelului. „Trebuie doar să fie ca mine, lipsiţi de inhibiţii”, a declarat ea. 

Pe de altă parte, fosta actriţă de filme pentru adulţi Sasha Grey, devenită autoare şi star la Hollywood, nu este un fan al conţinutului matur bazat pe realitate virtuală, deoarece consideră că „seamănă prea mult cu viaţa reală” şi că aceste scene „nu trebuie să fie atât de reale”.

„Este deja prea mult, prea direct în faţa ta. Am văzut un trailer o dată şi a fost suficient pentru mine”, a declarat cea care a fost premiată pentru activitatea de actriţă porno şi a participat la unele dintre cele mai controversate scene din domeniu.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult