Emporio Armani şi-a lansat propria linie de ceasuri conectate

26.10.2016
Emporio Armani şi-a lansat propria linie de ceasuri conectate

Din ce în ce mai multe mărci de lux lansează dispozitive purtabile, în ciuda faptului că această piaţă nu dă semne că s-ar putea transforma prea curând într-o mină de aur pentru jucători. Urmând exemplu celor de la TAG Heuer, Emporio Armani a lansat propria linie de ceasuri conectate. Acestea sunt, potrivit companiei, „ceasuri bibrid”.

Modelele din gama Emporio Armani Connected sunt compatible cu Android şi iOS, au design clasic, dar oferă funcţii precum monitorizarea paşilor făcuţi, a somnului, notificări „subtile” pentru apelurile şi mesajele primite. Sunt şi două elemente pe care nu le întâlneşti de obicei la ceasurile aflate la graniţa dintre modelele clasice şi cele inteligente. Modelele EA Connected pot controla playerul muzical de pe smartphone şi aplicaţia pentru cameră. Mai mult, permit localizarea telefonului rătăcit.

 

 

Ceasurile Emporio Armani sunt disponibile online, în culorile argintiu, negru şi rose gold, cu carcase de piele sau metalice. Livrările vor începe pe 25 octombrie. 

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult