Pixel Watch? Potrivit unor surse, Google va lansa propriile ceasuri inteligente la începutul lui 2017

17.10.2016
Pixel Watch? Potrivit unor surse, Google va lansa propriile ceasuri inteligente la începutul lui 2017
Se pare că ofensiva Google pe partea de hardware de abia a început. Potrivit unor informaţii publicate de cunoscutul cont de Twitter @evleaks, compania va lansa la începutul anului viitor propriile ceasuri inteligente. 
 
Potrivit lui Evan Blass, omul din spatele @evleaks, ceasurile Google vor rula Android Wear 2.0 şi vor fi prezentate în primul trimestru din 2017. 

După ce a lansat smartphone-urile Pixel, introducerea de smartwatch-uri pentru acestea „made by Google” este o mutare firească. Informaţia vine şi în contextul în care susţinerea partenerilor hardware pentru platforma Android Wear pare să fi slăbit. Potrivit zvonurilor, Huawei, de exemplu, lucrează la un nou model de smartwatch, care nu va rula platforma Google, ci sistemul de operare Tizen susţinut de Samsung. Compania din China nu a mai lansat un ceas inteligent de aproape doi ani. 

 
Alte detalii nu se cunosc despre smartwatch-urile care s-ar putea numi şi ele tot Pixel. 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult