Smartwatch-ul HTC Halfbeak apare din nou în fotografii neoficiale [FOTO]

23.01.2017
Smartwatch-ul HTC Halfbeak apare din nou în fotografii neoficiale [FOTO]

HTC nu pare să se grăbească să ofere informaţii despre smartwatch-ul „Halfbeak” pe care îl dezvoltă în parteneriat cu Under Armour, însă acesta tot apare în fotografii neoficiale pe Weibo, celebra reţea de socializare din China. Noile imagini întăresc zvonurile şi informaţiile lansate în trecut, oferind şi speranţa că HTC ar putea aduce telefonul pe piaţă foarte curând, acum că Android Wear 2 are o dată de lansare, iar LG pregăteşte lansarea a două noi dispozitive bazate pe această platformă.

Ceasul Halfbeak pare a fi un model orientat către utilizatorii activi, care îşi doresc un ceas inteligent care să le monitorizeze activitatea sportivă. Acesta este echipat cu o curea din cauciuc, senzor de puls şi rulează în continuare o versiune veche de Android, cu un update de securitate lansat cândva în vara lui 2015. Acesta beneficiază de un display circular, iar încărcarea pare să fie realizată prin intermediul unui cablu magnetic, care se ataşează de contactele de pe spatele dispozitivului.

Întrucât ceasul apare în noi fotografii foarte aproape de lansarea Android Wear 2 de pe 9 februarie şi cu doar o lună şi jumătate înainte de debutul târgului Mobile World Congress 2017, este foarte posibil ca HTC să aducă acest dispozitiv pe piaţă în această primăvară, probabil cu un hardware actualizat şi cu noua versiune de sistem de operare de la Google. Din păcate, nu pot fi confirmate funcţii avansate precum Android Pay, întrucât nu este clar dacă dispozitivul beneficiază sau nu de un modul NFC.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult