Facebook Messenger primeşte funcţii noi de Valentine’s Day

14.02.2018
Facebook Messenger primeşte funcţii noi de Valentine's Day

Cu ocazia Valentine’s Day, Facebook actualizează platforma Messenger cu o serie de noi funcţii pentru cei care activează funcţia „in a relationship” pe reţeaua de socializare. Capabilităţile noi vor apărea doar pentru cei care activează o relaţie începând de astăzi şi vor rămâne active de acum înainte. Totuşi, natura acestora sugerează că sunt îndreptate către un public mai tânăr, care foloseşte aplicaţia de mesagerie în stilul Snapchat.

În momentul în care doi utilizatori îşi setează statusul relaţiei, aceştia primesc o notificare pe Facebook Messenger care deschide un chat nou între ei. Noile funcţii includ un „duş cu inimioare” pe care îl poţi trimite ca animaţie pe ecranul celuilalt, în timp ce reţeaua va îndemna utilizatorii să folosească funcţiile dedicate pentru personalizarea ferestrei de chat precum text personalizat, un emoji dedicat discuţiei şi o poreclă. Nu în ultimul rând, în listele de prieteni în tab-ul „activ” cel sau cea cu care eşti într-o relaţie va apărea întotdeauna pe primul loc.

Este curios însă cum aceste capabilităţi nu vor fi activate şi pentru cei care au deja relaţiile setate pe conturile de Facebook. Este posibil ca mulţi dintre utilizatori să nici nu ştie de existenţa setărilor pentru ferestrele de chat, în timp ce poziţionarea pe primul loc în tab-ul „activ” ar putea fi o scurtătură utilă pentru multe cupluri.

Nu în ultimul rând, Facebook Messenger a primit şi câteva filtre noi în Messenger Camera, cu tematică de Valentine’s Day. Capabilităţile camerei sunt disponibile atât pentru realizarea de fotografii pe care să le poţi trimite, pentru Stories, cât şi pentru chat video în timp real.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult