O femeie a aflat că are cancer după ce a participat la o emisiune TV la care se uita şi un medic

O femeie a aflat că are cancer după ce a participat la o emisiune TV la care se uita şi un medic
Participarea la o emsiune TV în Carolina de Nord e posibil să- fi salvat viaţa unei femei. Nicole McGuinness a aflat că are cancer la tiroidă după ce un medic din New York cu ochi de vultur a sesizat, în timp ce se uita la televizor, o umflătură pe gâtul ei. Doctorul a văzut emisiunea la câteva luni după ce a fost filmată. 
 
Medicul a reuşit să ia legătura cu femeia, prin intermediul Facebook. El a publicat pe reţeaua de socializare un clip video din emsiunea Beachfront Bargain Hunt Renovation, în care apărea umflătura suspectă de pe gâtul femeii. Postarea s-a viralizat şi a fost văzută în cele din urmă de o cunoştinţă a femeii. McGuiness nu are cont de Facebook.
 
După mai multe controale şi analize s-a dovedit că doctorul, Erich Voigt, care este şi profesor la o universitate, a avut dreptate. Acum, Nicole urmează tratamentul prescris de o echipă de medici cunoscuţi de Voigt. 
 
 
McGuinness şi Voigt au fost invitaţi de o altă televiziune, în emisiunea Good Morning America, pentru a spune povestea. 
 
Este interesant faptul că femeia a mai fost diagnosticată cu cancer la creier, de care se pare că s-a vindecat. 
 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult