De acum vom putea trimite link-uri Dropbox direct din aplicaţia Facebook Messenger

12.04.2016
De acum vom putea trimite link-uri Dropbox direct din aplicaţia Facebook Messenger

Facebook Messenger primeşte integrare Dropbox, utilizatorii având de acum posibilitatea trimiterii de link-uri către poze, conţinut video şi alte fişiere găzduite în contul de Cloud, direct din firul de conversaţie.

Prezentă atât în versiunea pentru Android, cât şi de iOS, noua funcţie este ascunsă în spatele butonului More, aflat în partea de jos a ecranului.

Filmuleţele, pozele şi animaţii GIF vor fi afişate direct în firul de conversaţie al partenerului de discuţie, fără a mai fi necesară deschiderea fişierului primit într-o aplicaţie separată. Pentru orice alt tip de fişier nesuportat, butonul Open redirecţionează utilizatorul în aplicaţia Dropbox pentru mobil, unde fişierul primit poate fi vizualizat sau salvat în memoria dispozitivului.

Citeste si Facebook Messenger ascunde o parte din mesajele pe care le primeşti într-o căsuţă „secretă”. Iată cum le poţi vedea

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult