Descarca clipuri de pe YouTube cu un singur click

Dacă eşti utilizator de Firefox, în ciuda fanilor InternetExplorer invidioşi pe atenţia acordată pe bună dreptatebrowser-ului de la Mozilla, viaţa online e mai simplă. Lucrurilesunt simplificate iar cu ajutorul extensiilor poţi realiza task-uripe care în mod normal nu le puteai îndeplini sau le îndeplineaiîntr-o manieră mult mai complicată. De exemplu, descărcareaclipurilor video de pe site-uri precum YouTube.

Cu extensia potrivită, utilizatorii de Firefox pot descărcafilmele de pe YouTube cât se poate de simplu: dând doar unsingur click. Există mai multe extensii care promitdescărcarea filmelor de pe acest gen de site-uri, însă una dintreele reuşeşte să facă o treabă mai bună decât celelalte şi săsimplifice la maxim misiunea utilizatorului.

DownloadHelper

DownloadHelper este numele extensiei de care ai nevoie dacă tepasionează descărcarea filmelor de pe site-uri gen YouTube. Tot cetrebuie să faci este să o instalezi ca pe orice extensie deFirefox, cu restartarea de rigoare a browser-ului. Site-ul oficialal acestei extensii este http://www.downloadhelper.net.Alternativ o poţi instala de pe pagina deextensii a Mozilla.

DownloadHelper

Odată instalată extensia, când vei intra pe orice paginăYouTube, în stânga titlului vă fi afişat simbolul cu treicercuri colorate, caracteristic extensiei DownloadHelper.Pentru a descăca pe calculatorul propriu filmul din paginarespectivă este suficient să dai un singur click pesimbolul cu pricina. Atât de simplu.

DownloadHelper poate descăca clipuri respectiv secvenţe audio şide pe alte site-uri de acest gen, însă nu la fel de simplu ca de peYouTube. Lista de site-uri cu care DownloadHelper a fost testatinclude câteva sute de nume.

DownloadHelper

Extensia oferă şi un set cuprinzător de opţiuni. Una dintreacestea este posibilitatea de a stoca conţinutul descărcat (audiosau video) pe un server online, pentru a putea fi accesatşi de pe alte calculatoare sau telefoane mobile conectatela Internet. Această facilitate este posibilă cu ajutorul altuiserviciu, numit MP3tunes.

DownloadHelper

Descărcarea conţinutului unor site-uri precum YouTube poate ficonsiderată o încălcare a condiţiilor site-ului respectiv.Utilizatorii trebuie să fie conştienţi de acest aspect înainte detoate.

Poţi instala extensia DownloadHelper şi de pego4it.ro, folosind acest link.