Mozilla a lansat Firefox 21

14.05.2013
Mozilla a lansat Firefox 21

Web browser-ul Mozilla Firefox a ajuns la versiunea 21, primind mai multe îmbunătăţiri la nivel de funcţionalitate şi performanţă. Deşi este disponibil deja pentru download în variantă finală, pe serverele FTP Mozilla, Firefox 21 va avea parte de prezentarea oficială în decursul zilei de joi.

Mozilla a lansat Firefox 21

Ajuns la versiunea finală, Firefox 21 promite performanţe uşor îmbunătăţite la redarea elementelor grafice şi introduce un nou modul numit Firefox Health Report, menit să ajute echipa Mozilla în eforturile pentru remedierea problemelor care apar în funcţionarea web browser-ului. Suplimentar, Firefox poate oferi sugestii privind modalităţile prin care poate redus timpul de pornire a aplicaţiei.

Funcţia Do Not Track, introdusă cu scopul de a permite utilizatorilor să controleze modul în care website-urile vizitate pot monitoriza obiceiurile de navigare, oferă de acum 3 opţiuni de ajustare.

Mai multe opţiuni pentru funcţia Do Not Track

Alte modificări au for aduse modului în care pot fi restaurate miniaturile şterse din tab-ul New Page, respectiv funcţiei pentru ştergerea istoricului de navigare şi fişiere descărcate.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult