Hublot, cu Big Bang-ul pe mână

27.07.2007
Hublot, cu Big Bang-ul pe mână

Hublot Big Bang 44 mm All Black Carat este un ceas de mână, dar nu orice fel de ceas, ci unul care îmbină calitatea de excepţie cu o imagine cu adevărat unică, dură şi masculină.

Cadranul mare, de 44 mm, este confecţionat din ceramică neagră şi împodobit cu 48 de diamante tot negre, ce totalizează 2,8 karate. Materialul folosit la construcţia ceasului, chiar dacă este ceramic, este foarte rezistent, fiind asemănător cu cel utilizat la confecţionarea discurilor de frână ale vehiculelor implicate în competiţii de mare viteză, precum Formula 1 sau Moto GP. Astfel, nu trebuie să ne facem probleme de anduranţă pentru Big Bang, mai ales că el este asamblat cu deosebită grijă, toate cele peste 250 de componente ale sale fiind fixate manual.

Hublot Big Bang

Hublot Big Bang 44 mm este o simbioză perfectă între tradiţia şi experienţa elveţiană în orologie şi un design inovator, totul pentru un preţ ce urcă spre 47000 $. Încă odată se dovedeşte că exclusivismul şi calitatea nu sunt disponibile decât celor cu buzunarul foarte larg…

Urmărește Go4IT.ro pe Google News