Twitter ajunge pe featurephone-urile Nokia

13.07.2012
Twitter ajunge pe featurephone-urile Nokia

Twitter Inc a lansat ieri seară primul său client pentru S40, aducând astfel serviciile de microblogging şi pe populara platformă featurephone de la Nokia. O aplicaţie Java, Twitter for Nokia aduce un mediu grafic şi facilităţi similare cu cele ale aplicaţiilor echivalente pentru Android sau iOS, clientul oferind funcţiile de bază de scriere a mesajelor noi, retweet, follow dar şi noile schimbări operate în cadrul serviciului care permit descoperirea mai uşoară de conţinut sau utilizatori noi.

Sistemul de operare S40 este unul extrem de popular, acesta rulând pe sute de milioane de terminale Nokia şi fiind platforma cu cost scăzut pe care compania intenţionează să o folosească în viitor pentru acoperirea cerinţelor de mobilitate a pieţelor în curs de dezvoltare, recentele terminale Asha făcând parte dintre această strategie.

Până acum, platforma a avut un client pentru integrare socială, Nokia Messaging For Social Network, însă modul de lucru sau performanţele acestuia lăsau mult de dorit.

Twitter for Nokia

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News